Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Osnovano udruženje za kontrolu javnih nabavki

Udruženje profesionalaca u javnim nabavkama, koje je danas osnovano u Novom Sadu kao neprofitna i nevladina organizacija, ima nameru da doprinese unapređivanju prakse javnih nabavki u Srbiji i suzbijanju neregularnosti u toj oblasti.

Nešticki "pobedio" Mancea

Komisija za nazive ulica odbila je predlog Mesne zajednice "Jugovićevo" da jedna ulica na Sajlovu ponese ime Partizanove legende Dragana Mancea i nazvala je po Vošinom ljubimcu iz sredine XX veka Stevanu Neštickom.

Nov način ulaska na MAS

Gradsko saobraćajno preduzeće je na MAS-u ugradio elektronske barijere za ulaz na perone, koje će uz novu aplikaciju za prodaju karata omogućiti nov način rada na stanici.

35. godina Instituta za kardiovaskularna oboljenja

Brže zbrinjavanje pacijenata i proširenje kapaciteta, primena novih svetskih standarda u lečenju i najsloženije hirurške intervencije na srcu, neki su od rezultata sa kojima Institut za kardiovaskularne bolesti Vojvodine ulazi u 35. godinu postojanja.

Nedelja prevencije raka grlića materice

Povodom Evropske nedelje prevencije raka grlića materice, Institut za onkologiju Vojvodine u saradnji sa Domom zdravlja "Novi Sad" organizuje predavanja o važnosti redovnih odlazaka kod ginekologa.